Eşya taşımacılığında yeni teknolojiler

Mersin asansörlü taşımacılık firmalarının hepsinin ortak görüşü, bu tür uygulamaların her açıdan daha konforlu daha hızlı ve daha pratik oluşudur. Bu uygulamada, eşya boşaltılacak evin balkonu veyahut penceresine kurulan asansör sistemi sayesinde eşyalar hızlı biçimde boşaltılabilmektedir. Merdiven yolu ile eşya taşımacılığında olması muhtemel kazalar ve eşyaların hasar görme ihtimali en üye inmektedir.

Sizler keyfinize bakarken firma çalışanları titiz bir biçimde eşyalarına en ufak bir darbe aldırmadan taşıyacaklardır. Zati asansörlü eşya taşımacılığının da temel prensibi bundan ibarettir.

Ayrı olarak hızlı bir şekilde nakledilen eşyaların sigorta kapsamına alınıyor olması müşteriler için avantaj sağlamaktadır. Taşınma esnasında eşya boşaltılan ya da eşya koyulan apartmanın boşluk ve merdivenlerinde çizik ve hasar oluşumu olmadığı için olması muhtemel komşu meselelerinin da önüne geçilmektedir. Yeniden taşınma esnasında olacak gürültü sebebi ile çevrenin rahatsız olma ihtimali de ortadan kalkacaktır.

Leave a comment