Mersin asansörlü taşımacılık firmaları

Asansörlü taşımacılık son senelerde olduktan alaka çekmektedir. Bunun ilk sebebi olarak vakit ve işgücüne daha az ihtiyaç duyulmasıdır. Merdiven yolu ile eşya taşıma uygulamalarında harcanan vaktin yarısı kadar bir zaman dilimi içinde bitiren taşıma işlemi, tabii olarak hem müşteriye cazip gelmektedir hem de firma daha az işgücü harcandığı için avantaj sağlamaktadır. Ayrı olarak merdiven taşımacılığında eşyaya ve boşaltılan veyahut taşınılan evin merdiven ve apartman boşluklarına hasar verme ihtimali daha fazladır. Bunun yanı sıra taşınma işlemi esnasında komşuların sesten ve apartman içinde yaşanacak hareketlilikten rahatsız olma ihtimali de oldukça yüksektir.

Mersin’de yaşayan ve hane değiştirmek düşüncesinde olanlar ya da başka bir şehirdeki evini boşaltıp Mersin’e taşınmayı düşünenlerini bir çoğu mersin asansörlü taşımacılık konusunu ciddi biçimde düşünmektedir. Çağdaş insanların yaşadığı Mersin, asansörlü taşımacılık ile ilgili ilk sıralarda bulunmaktadır.

Günümüzün en çağdaş uygulamalarından birisi de eşya taşımacılığında kendisini göstermektedir. Asansörlü eşya taşımacılığı her istikameti ile avantaj sağlamaktadır. Bu vaziyeti fark eden Mersin’de ev taşımacılığı konusunda hizmet veren firmalarda sistemlerine asansörlü taşımacılığı dâhil etmiştirler.

Asansörlü taşımacılığın fiyatlarının diğer uygulamalara göre biraz daha yüksek olduğunu ifade eden yetkililer ancak eşyaların hasar görme ihtimalinin en üye inmesi ve gerek zaman gerek işgücü olarak hesaplandığı zaman asansörlü taşımacılığının daha cazip kıldığı izah etmektedir.

Leave a comment